Els visitants s’han avançat amb un gol de Jaume Delgado aprofitant un córner, però la reacció blanc-i-blava no s’ha fet esperar. Jairo Morillas ha aconseguit el gol de l’empat abans del descans. A la segona part, aquest penal ha marcat el duel. Cassamá ha vist la vermella i Jairo no ha perdonat des dels 11 metres. Els de Lluís Planagumà han pogut controlar la situació i Mamadou ha fet el 3 a 1. Per acabar-ho d’adobar, Noño s’ha lesionat i ha deixat els reusencs amb nou. Això ho ha aprofitat l’Espanyol B per sentenciar amb un altre gol de Mamadou.

RCD Espanyol B: Andrés, Rober, Raíllo, Ángel, Héctor, Joan, Luque, Pol Llonch, Jairo (Traoré, min.78), Marc Fernández (Mamadou, min.72) i Adrià Carmona (Iván Sales, min.66).

Reus Deportiu: Edgar, Cassama, Noño, Moyano, Olmo, Jaume, Xisco (Vitor, min.73), Alex C., Sellarés (Jorge, min.73), Masqué, Guedes (Muneta, min.64).

Gols: 0-1, Jaume (min.41); 1-1, Jairo (min.45); 2-1, Jairo (min.55); 3-1, Mamadou (min.80) i 4-1, Mamadou (min.85).