Paco Sedano va aixecar una Copa Catalunya molt exigent. El Barça va encarar molt bé el duel amb dos gols de Sergio Lozano en els primers minuts. Un miratge de tranquil·litat, perquè el Marfil va demostrar ser un rival molt competitiu. Els locals van fallar un penal, però Rubén no va perdonar des del punt del doble penal. Just abans del descans, Gabriel va situar el 3 a 1. La segona part va ser frenètica. Adolfo va aconseguir el 3 a 2, i ràpidament Bateria hi va respondre amb el quart. Els colomencs van acariciar el triomf amb els gols d’Adolfo i Dani Salgado, que van servir per col·locar l’empat a 4. Llavors va aparèixer Wilde per sentenciar la final amb un doblet.

4 – Marfil Santa Coloma: Dídac, Rubén, Sepe, Dani Salgado, Adolfo –cinc inicial-; Rafa López, Albert Segura, Martel.

6 – FC Barcelona: Cristian, Aicardo, Lozano, Bateria i Wilde –cinc inicial-; Rafa Usín, Gabriel, Saad, Dyego, Sedano.

Gols: 0-1 Lozano (1’), 0-2 Lozano (9’), 1-2 Rubén (15’), 1-3 Gabriel (20’), 2-3 Adolfo (24’), 2-4 Bateria (25’), 3-4 Adolfo (27’), 4-4 Dani Salgado (33’), 4-5 Wilde (33’), 4-6 Wilde (39’).