El Reus ha fet el passadís a un Espanyol B que no vol perdre el ritme de cara als play-off. Els de David Gallego van tan endollats que als 20 segons, Pedrosa ha estavellat la pilota a la fusta. No ha estat l’únic cop que s’han topat amb el pal. Royo al minut 4 ho ha tornat a fer. Els blanc-i-blaus tenien ganes d’encetar el marcador i l’honor ha recaigut sobre Lluís López. El central ha rematat un corner i ha superat Chechu. El filial blanc-i-blau s’agradava sobre la gespa ràpida de Sant Adrià i només el porter visitant ha evitat que el 2 a 0 arribés abans. Això sí, res no ha pogut fer davant la rematada de Cristo, qui també de cap, ha creuat la pilota a la perfecció. Però els reusencs no s’han deixat anar i Guerrero ha retallat distàncies abans de la mitja part en l’única ocasió roig-i-negra de la primera meitat. A la represa, l’Espanyol B no ha variat ni un pèl la seva forma de jugar i Jordan ha fet el tercer. El tercer pal, perquè el seu xut s’ha estavellat al travesser quan ja es cantava el gol. I ja se sap, si perdones ho acabes pagant. Oribe, al minut 69, ha bla bla bla … i ha fet l’empat a 2. Resultat injust però així és el futbol. Per acabar-ho d’adobar, Iago ha vist dues grogues seguides i ha deixat el seu equip amb 10. Primer ha fet falta i després ha empentat el rival. Tot i jugar en inferioritat, els blanc-i-blaus han estat a punt de tornar a avançar-se amb un potent xut d’Àlex López que Chechu ha refusat com ha pogut. Finalment, el marcador no s’ha mogut i l’Espanyol B suma la segona setmana consecutiva sense guanyar.