El Barça vol recuperar el títol més preuat d’hoquei patins. La temporada passada va ser el Benfica l’encarregat d’aixecar el trofeu. En aquesta edició hi ha vuit equips que parteixen com a favorits i hem volgut destacar els millors jugadors de cada conjunt.

La Lliga europea va parlar portuguès en l’última edició. Benfica n’és el vigent campió i un dels grans favorits per repetir triomf. Jordi Adroher i Joao Rodrigues seran la punta de llança del conjunt de Lisboa.
El Vic compartirà grup amb el Benfica. Els osonencs han arribat a tres finals en els últims vuit anys, però les han perdut totes. L’última, fa dos anys contra el Barça. Amb el conjunt vigatà hi veurem l’exblaugrana Mia Ordeig i la pólvora de Romà Bancells.

Un any sense copes d’Europa és una eternitat a Can Barça, i l’equip vol recuperar la corona al més aviat possible. Per fer-ho, els de Ricard Muñoz comptaran amb l’olfacte golejadors dels argentins. Pablo Álvarez i Matías Pascual han començat la temporada amb la punteria afinada.

El Porto tornarà a compartir grup amb els blaugrana. Helder Nunes és el gran referent dels portuguesos, però no hem d’oblidar Reinaldo Garcia. L’argentí ja sap el que és marcar al seu exequip, el Barça.
L’esperança italiana és el Forte Dei Marmi. Una ciutat de 7.000 habitants de la Toscana que ja és una de les referències continentals. Enric Torner és la gran estrella d’un equip en què juga Alberto Orlandi amb 43 anys. Una llegenda. El seu principal rival de grup serà un Reus amb essència blaugrana. Dos virtuosos de l’estic volen guiar els reusencs al cim europeu. Són Marc Torra i Raúl Marín. Capaços de fer gols des de qualsevol angle.

A Oliveira de Azeméis van tenir el títol a tocar la temporada passada. L’Olivereinse vol estrenar palmarès amb dos ex-Liceo a les seves files: els veterans Ricardo Barreiros i Jordi Bargalló.
Precisament es veuran les cares amb els gallecs. Liceo és un fix a les travesses i aquesta temporada no en serà una excepció. L’arribada de Marc Coy servirà per acompanyar Josep Lamas en una altra aventura cap al títol. El mes de maig servirà per saber-ne el desenllaç.