Sortida intensa, trepidant i efectiva del Barça. Només s'havien jugat 21 segons quan Matías Pascual ha fet el primer. El festival de gols en els primers minuts ha estat increïble. Abans de jugar-se el minut cinc, els blaugrana ja guanyaven per 3 a 0. El segon ha estat obra de Pablo Álvarez i el tercer l'ha marcat Sergi Panadero. La superioritat i l'encert del Barça no ha donat opció al Bassano. Barroso ha fet el quart de penal i la maneta, el cinquè, ha estat obra de Lucas Ordóñez. L'afició al Palau s'ho passava d'allò més be. Els italians han intentat maquillar el resultat amb un gol de penal de Tataranni, però Ordóñez tenia el dia de cara i en cinc minuts ha fet un triplet. En els gols ha combinat habilitat i també potència. Abans de la mitja part encara hi ha hagut temps per veure dos gols més del Barça. El vuitè l'ha fet Sergi Panadero i el novè que ha tancat la primera part l'ha marcat Matías Pascual. La segona part ha estat molt més tranquil·la. Pablo Álvarez ha estat el gran protagonista. Ha marcat tres gols en aquests segons minuts i en total n'ha fet un repòquer. Els altres golejadors de la segona part han estat Lucas Ordóñez i Matías Pascual. Per als italians els golejadors han estat Samuel Amato i Diogo Neves ha tancat la nit al Palau.