Ernesto Valverde ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga que enfrontarà el Barça amb l’Espanyol. Ha dit que “és un derbi molt motivant per a nosaltres i per ells. Ara arriba la part decisiva del campionat. Queden molts pocs partits i cada possible victòria té molt de valor. Tenim l’objectiu de guanyar, però les distàncies classificatories es redueixen”

Messi tocat

Leo Messi ha reconegut en una entrevista a una ràdio argentina que arrossega molèsties al pubis des del passat mes de desembre. Valverde Creu que Messi està recuperat però té molèsties des de fa molt de temps. “Anem amb compte amb ell”, ha dit.

“Hem de fer canvis en els propers 3 partit que ens queden. Veure’m com administren el jugadors l’acumulació de minuts.”

Valverde ha dit que no ha vist l’entrevista de Piqué, però no té res a comentar en un programa d’humor.

Per al tècnic, crec que aquesta setmana pot ser clau per aconseguir el títol de Lliga. Espera un Espanyol com al millor moment de la temporada i molt motivat.

No negarem a la gent que tingui il·lusió però no hem guanyat cap títol. La prioritat és guanyar un títol aquest any. El major perill de l’Espanyol és que quan estan bé, ataquen molt. Tenen molts arguments.

Posteriorment, l’encaixada de mans

A partir de les 14 h, el tècnic blaugrana i l’entrenador de l’Espanyol, Joan Francesc Ferrer, “Rubi”, faran la tradicional encaixada de mans prèvia la derbi a la gespa del Camp Nou. La podreu seguir en directe al web de betevé en aquest enllaç.