Després de l’inici del camí del bàdminton en els Jocs Olímpics de Barcelona (1992), l’esport de raqueta més ràpid del món torna a la Ciutat Comtal amb el Barcelona World Tour de Bàdminton. D’aquesta manera, el Pavelló Municipal d’Esports de la Vall d’Hebron albergarà, del 28 d’agost al 2 de setembre, un dels tornejos més prestigiosos del món: l’HSBC World Tour amb categoria super 300.

Acord fins al 2021

L’acord preveu la celebració de la prova fins al 2021, tot i que es treballarà per donar continuïtat al torneig a Barcelona, tal com han deixat entreveure en l’acte de presentació que s’ha dut a terme aquest matí on ha assistit la diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos; la comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; el director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat, Toni Reig; el president de la Federació Espanyola de Bàdminton, David Cabello, i el president de la Federació Catalana de Bàdminton, Rafael Lucas.

Entre els inscrits es troba Carolina Marín

De moment, ja compta amb 200 inscrits de 32 nacionalitats diferents entre els quals hi ha la Carolina Marín, un referent espanyol i europeu del bàdminton i campiona olímpica actual. Avui és l’últim dia per realitzar les inscripcions.