Els amants de l’atletisme ja poden apuntar una nova cita al calendari, la Barcelona Desigual Night Run. Serà la primera cursa nocturna de la ciutat. La competició se celebrarà el 21 de juny a les 22.30 h, per donar la benvinguda a l’estiu. La prova és una iniciativa de la marca Desigual i l’Ajuntament de Barcelona. En la primera edició, ofereixen 5.000 places per a professionals i aficionats a aquest esport. De moment, ja s’hi han inscrit 1.500 participants.

La prova tindrà sortida i arribada al passeig de Mare Nostrum, amb un recorregut inèdit d’anada i tornada pel litoral barceloní. Els corredors passaran pel passeig Marítim de la Barceloneta, el passeig del Port Olímpic, el passeig Marítim de Nova Icària, el passeig Marítim de Bogatell i les pistes d’atletisme del Complex Esportiu de Mar Bella.

Maite Fandos, tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, ha assenyalat que “necessitem empreses que donin suport a l’esport, més en la nostra ciutat i en un prova inèdita com aquesta i que posa de manifest l’espectacular augment de participació de corredors a la nostra ciutat”.