Després d'assegurar-se la disputa del play-off, l'Europa té encara dos reptes per complir. El primer a mitjà termini, aconseguir ser el campió de Tercera. El segon repte és més immediat: guanyar dimecres a Balaguer. Els escapulats no ho fan des de la temporada 2002-2003. És a dir, Pedro Dólera no ha guanyat mai al camp del Balaguer com a entrenador de l'Europa. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Suposo que ells voldran morir matant i allà mai no se'ns ha donat bé. Intentarem que sigui el més efectiu possible i poder sumar tres punts." El Muntanyesa continua mirant de reüll les posicions de descens. Els de Nou Barris fa sis partits que no guanyen i han de començar a sumar de tres en tres. La primera prova, dimecres al camp del Figueres. MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa "Un campo muy difícil. Afrontaremos el partido lo mejor posible e intentaremos sacar un resultado positivo." Quatre resultats positius són els que ha de treure el Júpiter. Els de la Verneda fa 10 partits que no guanyen i dimecres s'enfrontaran al Santboià. JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Sé que és un camp històric amb un equip amb moltíssima qualitat i amb jugadors de perfil important en aquestes categories."

Després d’assegurar-se la disputa del play-off, l’Europa té encara dos reptes per complir. El primer a mitjà termini, aconseguir ser el campió de Tercera. El segon repte és més immediat: guanyar dimecres a Balaguer. Els escapulats no ho fan des de la temporada 2002-2003. És a dir, Pedro Dólera no ha guanyat mai al camp del Balaguer com a entrenador de l’Europa.
El Muntanyesa continua mirant de reüll les posicions de descens. Els de Nou Barris fa sis partits que no guanyen i han de començar a sumar de tres en tres. La primera prova, dimecres al camp del Figueres.

Quatre resultats positius són els que ha de treure el Júpiter. Els de la Verneda fa 10 partits que no guanyen i dimecres s’enfrontaran al Santboià.