El Barça era i és conscient que si vol aspirar al títol només li serveix guanyar i a la pista del Vendrell va sumar la novena victòria consecutiva a l'Ok Lliga. Els blaugrana van encarrilar el partit amb un 0 a 3 a l'inici de la segona part amb gols de Panadero, Álvarez de falta directa i Torra. Tot i el resultat, els del Baix Penedès no es van rendir i Costa de penal va escurçar diferències, però Álvarez va tornar la tranquil·litat a les files culers. Una calma que va durar poc, ja que Costa va tornar a marcar i Selva va fer el 3 a 4 quan faltaven tres minuts per al final. Tres minuts d'angúnies per al Barça.

3 – Moritz Vendrell: Molina, Costa, Selva, Albesa, Barroso -cinc inicial- Rodríguez, Aragonès, Ferrer.

4 – FC Barcelona:Fernández, Ordeig, Gual, Panadero, Torra -cinc inicial- Álvarez.

Gols: 0-1, Panadero (min 8); 0-2, Álvarez (min 17); 0-3,Torra (min 28); 1-3, Costa (min 38); 1-4, Álvarez (min 45); 2-4, Costa (min 45); 3-4, Selva (min 47).