Jorge Messi

El ‘Cas Messi’ ha donat un nou cop de timó. Si ahir, el pare i representant de l’argentí, Jorge Messi, assegurava que veia difícil la continuïtat del seu fill, avui ha donat esperances a tota l’afició blaugrana. El representant del ‘1o’ del Barça, després de la reunió d’ahir dimecres amb Bartomeu, ha assegurat en unes declaracions a ‘Deportes Cuatro’ que estan estudiant la possibilitat de continuar un any més i que marxi lliure el pròxim any.

Continuar una temporada més

En la reunió entre Jorge Messi i Bartomeu les dues parts es van mantenir fermes amb les seves postures. El pare amb la de buscar una sortida amistosa per el seu fill i Bartomeu amb de no deixar sortir gratis a l’astre argentí. Davant d’aquest escenari, Jorge Messi ha assegurat a les càmeres de Cuatro que estudiaran la possibilitat de continuar una temporada més per tal de poder marxar lliure l’any 2021.

Reunió amb Leo Messi

Aquest dijous Jorge Messi ha estat reunit al seu despatx amb els advocats. Tot seguit s’ha dirigit cap a la casa de Leo Messi per tal de traçar una estratègia per decidir el seu futur. És el primer cop des de principis d’agost que l’argentí es veurà en persona amb el seu pare i representant. D’aquesta reunió s’espera que surti una decisió definitiva, ja sigui la de quedar-se un any més o la de continuar volent marxar aquest mateix estiu.