El Barça va fer oficial aquest dimarts al migdia el traspàs d’Ivan Rakitic al Sevilla per 1,5 milins d’euros i nou en variables. El club ha organitzat aquest dimecres un acte de comiat a Ivan Rakitic per acomiadar-se dels seguidors del Barça.

Ivan Rakitic destaca la final de Berlín

Rakitic ha agraït tot el que ha viscut al club i el suport que ha rebut de tota la gent vinculada a l’entitat blaugrana durant els sis anys que ha vestit la samarreta blaugrana. Ha dit que “aquests sis anys aquí, el Barça ha estat casa meva, ens hem sentit com a casa. Tota la ciutat i la gent ens ha donat molt”. Ha comentat que treure’n un millor moment és complicat, que n’hi hagut molts, però que si s’ha de quedar amb un seria el dia del partit de la final de la Champions contra la Juventus a Berlín. Li han preguntat quin entrenador i company li ha marcat més, i ha estat molt diplomàtic. Dels entrenadors ha dit que tots han estat importants però que Luis Enrique va ser el més especial. Dels companys ha dit que han estat tots els millors però ha destacat dos noms, Xavi Hernández i Andrés Iniesta. Ha comentat que quan jugui contra el Barça i faci un gol no el celebrarà perquè porta el Barça al cor.

No s’ha pronunciat sobre el futur de Messi

Sobre el futur de Leo Messi no s’hi ha volgut pronunciar. Ha dit que per ell després d’analitzar la seva situació personal ara és el moment de marxar del Barça. Que tots els jugadors fan la seva anàlisi i prenen les seves decisions, que el que faci Messi no ho sap, que se li hauria de preguntar a ell. Però que per ell la primera opció és el Barça.