Tot i no aconseguir arribar a la final de la Champions, el Barça va signar una gran participació a la Champions. La bona tasca realitzada per la plantilla blaugrana s’ha traduït en la presència de quatre jugadores en l’equip ideal escollit per la UEFA. Sandra Paños, Jennifer Hermoso, Kheira Hamraoui i Graham Hansen han estat incloses en aquest llistat de 23 futbolistes.

Reconeixement a la temporada blaugrana

El Barça es va quedar a les portes de la final de la Champions després de perdre per la mínima amb el Wolfsburg. No obstant, les blaugranes han signat un campionat europeu impecable. És per això que la UEFA ha inclòs quatre jugadores de la primera plantilla en l’equip ideal de la Champions League 2019-20. Així ho han determinat els observadors tècnics d’una UEFA, que ha fet pública la llista de les 23 millors jugadores de la màxima competició continental.

Tercer equip amb més representants

El Barça és, juntament amb el PSG, el tercer equip que més jugadores ha aportat a l’equip ideal. En primer i segon lloc hi trobem el campió, l’Olimpique de Lió, amb 8 futbolistes, i el subcampió Wolfsburg, amb 6. La portera Sandra Paños és una de les fixes d’aquesta tria. De fet, és la jugadora blaugrana que més vegades ha figurat en aquesta llista, amb quatre vegades en cinc anys de blaugrana.