Jordi Méndez UE Sant Andreu

La Unió Esportiva Sant Andreu ha confirmat la incorporació de Jordi Méndez per a la propera temporada. El defensa torna a la que durant 12 temporades va ser casa seva. Estarà sota les ordres de Xavi Molist, que el podrà utilitzar en diverses posicions gràcies a la seva polivalència.

Torna un noi de la casa

El Sant Andreu ha incorporat l’exjugador quadribarrat, Jordi Méndez, procedent de l’Ebre. El defensa, de 25 anys, va començar al Sant Andreu com a l’aleví i va passar per totes les categories fins que va arribar el primer equip, en què el va fer debutar Joan Esteva, quan Méndez encara era juvenil. En el seu primer any com a amateur va ser escollit quart capità de l’equip. Quan va marxar del Sant Andreu havia disputat 35 partit en dues temporades al primer equip quadribarrat. En les darreres quatre temporades ha jugat a Tercera i a Segona RFEF. Va jugar al Còrdova B, l’Ejea, l’Alzira, el Llenerense i ha acabat aquesta temporada jugant amb l’Ebre.

Méndez, un defensa polivalent

Jordi Méndez és un defensa polivalent, és ràpid amb unes bones cobertures, és un jugador contundent i que va molt bé al tall. Pot jugar de central i de lateral dret, una posició que li permet incorporar-se a l’atac. En els seus inicis en algun partit va arribar a jugar de lateral esquerre. De moment ha signat per una temporada, però ja veurem si el retorn a casa seva es pot allargar algun any més.