ferran jutglà

Ferran Jutglà s’ha acomiadat del Barça amb una carta a les xarxes socials. En aquesta el jugador agraeix al club i a la família barcelonista l’oportunitat que li han “donat per crèixer com a futbolista” i deixa la porta oberta a tornar al Barça en un futur.

Jutglà s’ha decidit a escriure la carta un cop ha acabat la temporada. Explica que després de “dies de molta tensió, informació, especulació, i a la vegada, d’incertesa i il·lusió” ha arribat el moment d’“agraïr infinitament a la família barcelonista l’oportunitat de crèixer com jugador”. En aquest sentit el futbolista deixar clar que jugar al Barça “m’ha permés complir un somni i ha suposat un pas molt important en la meva carrera”.

El futbolista assegura que en els últims mesos amb el club “s’han plantejat diversos escenaris de futur”. Hi havia, escriu a la carta, la possibilitat de “continuar al Barça una temporada més” o “unir-me a un altre projecte, amb la idea de consolidar la meva carrera professional”. Davant d’aquestes dues possibilitats agraeix al club “el fet d’haver tingut en compte el meu desig”, que és el de deixar el Barça i ser protagonista en un altre equip.

Això sí, Jutglà deixa clar que “el futbol dona moltes voltes” i que, per tant, “deixo la porta oberta per tornar al club en el futur”. El futbolista no descarta tornar al Barça “en dues o tres temporades”.

Segons algunes informacions com la de Relevo Ferran Jutglà fitxarà pel Bruges. El club belga pagaria al Barça uns 6 milions d’euros.