L’entrega de signatures per part dels precandidats a la presidència del FC Barcelona no han estat absent de polèmica. Jodri Farré, impulsor de la moció de censura i líder de la precandidatura Nou Impuls FCB va afirmar que ni ell, ni ningú del seu equip van destruir les signatures rebudes i les van entregar al club. En unes imatges, a les que ha tingut accés el programa ‘La porteria’, de betevé es demostra tot el contrari.

Una mentida de Farré al descobert

Tota la polèmica per la destrucció de les butlletes arriba després que el Barça, l’11 de gener, va emetre un comunicat en el qual informava del número de signatures que havia entregat cada precandidat. En el mateix escrit, però, el club anunciava que “Jordi Farré, Lluís Fernández Alá i Pere Riera han decidit destruir en el mateix Auditori les seves butlletes sense ser compatibilitzades ni validades”.

Aquests tres precandidats, juntament amb Agustí Benedito que ni tan sols va anar a les instal·lacions del club, no van aconseguir les 2.257 signatures vàlides necessàries per ser proclamat candidat.

Un cop fet públic aquest comunicat, Jordi Farré ha negat aquestes informacions. En el programa ‘Onze’, de Televisió de Catalunya, el precandidat va afirmar que “no poden dir que jo he destruït paperetes. Ho ha fet la junta electoral. Ni tan sols he entrat a l’Auditori. He portat jo les tisores de casa?”.

Aquestes afirmacions de Farré han quedat desmentides, però, pel programa ‘La porteria’, de betevé. L’espai, dirigit i presentat per Pitu Abril, ha mostrat un vídeo en el qua es veu el mateix Farré i altres membres del seu equip destruint les butlletes recollides dels socis i sòcies blaugrana donant suport a la seva candidatura. L’estripada la fan dins de l’Auditori 1899 i en què es veu personal de la junta electoral ajudant al precandidat a la presidència del club.

A hores d’ara, Jordi Farré ni ningú de la seva candidatura s’han pronunciat sobre aquestes imatges a les que ha tingut accés el programa ‘La porteria’, de betevé.