El FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid disputaran una de les semifinals (dimecres, 13 de gener, a les 19 h) de la Supercopa d’Espanya femenina amb dos ambients ben diferents. Les blaugrana, plenes d’optimisme després de guanyar tots els partits que han disputat aquesta temporada. Les madrilenyes, en canvi, arriben amb un entrenador nou després de la destitució de Dani González. Les madrilenyes han pogut recuperar Ludmilla després de donar negatiu en el test de la Covid-19, mentre que el Barça tindrà les baixes per quarentena de Vicky Losada, Bruna Vilamala i Jana Fernández.

Lluís Cortés: “Tenim moltes ganes de guanyar la Supercopa”

L’entrenador del Barça femení, Lluís Cortés, assegura que l’equip arriba amb totes les opcions per disputar i poder guanyar el partit contra l’Atlètic de Madrid. El tècnic afirma que “la Supercopa és l’únic títol que vam poder guanyar la temporada passada disputant-lo al cent per cent i tenim moltes ganes de continuar sent l’únic equip que ha guanyat aquesta competició.”

Pel que fa al canvi d’entrenador, Cortés considera que és molt difícil que amb només un dia d’entrenament, el nou tècnic de les madrilenyes José Luis Sánchez Vera “pugui fer grans canvis. És clar que ens trobarem un equip molt complicat al davant i que no ens posarà les coses gens fàcils. El partit no tindrà res a veure amb el 5 a 1 de la temporada passada.

Paños i Torrejón només pensen en el Barça

Pel que fa a les jugadores, les capitanes Sandra Paños i Marta Torrejón asseguren que el viatge a Madrid amb la posterior suspensió del partit contra el Madrid CFF i el retorn a Barcelona per tornar a viatjar cap a Almeria “no ha de suposar cap problema de cara al partit de semifinals. Tot al contrari. Allò és passat i ara toca pensar només en nosaltres i en el partit”, assegura la defensat mataronina.

La portera Sandra Paños valora la perillositat de l’Atlètic de Madrid amb jugadores com Toni Duggan o Ludmilla, però assegura que “els partits contra l’Atlètic de Madrid sempre són molt competits i pot passar qualsevol cosa”.