Jordi Alba recau de la lesió del bíceps femoral de la cuixa esquerra
@fcbarcelona.cat

Jordi Alba

ha recaigut de la lesió que tenia al bíceps femoral de la cuixa esquerra en el partit de tornada contra l’Slavia de Praga. El lateral va jugar la primera part del matx i va ser substituït al descans. Les proves mèdiques realitzades han confirmat de nou la lesió del blaugrana.

Jordi Alba recau de la lesió en Champions

El lateral esquerre

es va lesionar el  17 de setembre en el partit contra el Borussia Dormund en Champions. El defensa va tornar a entrar a la convocatòria en el partit de Lliga contra el Valladolid, però va haver de ser substituït per molèsties a la mitja part. Per això, el blaugrana no va disputar el partit contra el Llevant, que el Barça va perdre per 3 a 1. La reaparició del blaugrana ha estat contra l’Slavia de Praga i s’ha tornat a lesionar a la mitja part i Sergi Roberto ha ocupat la seva posició. El comunicat mèdic del club no determina el temps de baixa, diu que l’evolució marcarà la disposició del jugador.

El lateral es perdrà segur el pròxim partit de Lliga contra el Celta al Camp Nou. Els d’Ernesto Valverde afronten aquest matx després d’empatar a 0 contra l’Slavia de Praga al Camp Nou.