futbol femeni
@FCBfemeni

Mediapro ha fet un pas endavant per evitar la vaga indefinida convocada del futbol femení el cap de setmana del 16 i 17 de novembre. La companyia catalana ofereix 1,5 milions d’euros a l’Associació de Clubs de Futbol Femení (ACFF) per cobrir les peticions de les jugadores i així evitar l’aturada. A canvi, la productora demana obtenir la transmissió de dos partits setmanals de la Primera Iberdrola.

Mediapro vol seguir apostant pel futbol femení

Mediapro, en un comunicat, ha anunciat que vol seguir apostant pel futbol femení i aportant solucions per desbloquejar la situació. La companyia ha recordat que conjuntament amb GOL fa anys que apostant pel futbol femení “quan ningú no volia invertir-hi” i que des del 2012 ha seguit mantenint l’aposta.

La productora vol que “el futbol femení segueixi el seu camí cap a la professionalització i que això requereix d’un pacte global que comprometi totes les parts i que s’estengui més enllà de la durada dels contractes audiovisuals”. La companyia va adquirir el mes de març els drets audiovisuals dels clubs que pertanyen a l’ACFF, menys els de l’Athletic Club, Barça i Tacón, a canvi de 2.437.200 euros per cadascuna de les properes tres temporades, però al setembre va denunciar que la Federació Espanyola de Futbol havia començat a fer ofertes econòmiques als clubs per fer-se amb aquests drets.