Valverde ha sortit a la sala de premsa de la ciutat esportiva abans del partit d’aquest dimarts al Camp Nou, a les 18.55 h, entre el Barça i l’Slavia de Praga. El tècnic ha fet un repàs de l’actualitat esportiva de l’equip.

Valverde i la millora col·lectiva

L’entrenador, després del dubtes que ha generat l’equip i de la derrota al camp del Llevant a la Lliga, ha admès la seva responsabilitat. Valverde ha dit que “sempre es mira cap a l’entrenador quan es perd, per tant, ho assumeixo”. El tècnic ha explicat que “busquem els motius futbolístics de les derrotes” i això creu que els ajudarà a “millorar”. Hem de “millorar en l’àmbit col·lectiu” i això farà, segons l’entrenador, que “els errors individuals no ens penalitzin tant”.

Respecte a la possibilitat de canviar de sistema el tècnic ha admès que “sempre hi és”. Ha dit que “dins les possibilitats que tenim, hem de buscar solucions”. Valverde ha explicat que sempre volem sortir des del darrere amb la pilota controlada i que “ens costa trobar l’última passada per tenir una solució”. El tècnic ha acabat dient que “hem de trobar solucions dins el nostre sistema o un esquema semblant”.