El JAC Sants ha ensopegat davant l’Alfindén per 57 a 68 i això significa que perd la categoria. La temporada que ve els barcelonins jugaran a la Copa Catalunya. Els santsencs han estat incapaços d’aturar Charles Knowles, la figura dels aragonesos.

Els nervis traeixen el JAC Sants

El partit ha començat amb retard a causa d’uns problemes amb una cistella. Un cop la pilota era en joc l’Alfindén ha estat el clar dominador en els primers minuts amb un parcial de 0 a 9. Charles Knowles, amb 10 punts, ha estat clau pels aragonesos en aquests primers compasos. El JAC ha estat incapaç d’aturar el joc ofensiu dels visitants i s’ha arribat al final del primer quart amb un marcador de 9 a 16.

En el segon quart el rendiment dels santsencs no ha millorat i l’escletxa al marcador s’ha anat fent més gran. Charles Knowles pels aragonesos ha seguit martiritzant el cèrcol dels barcelonins amb 18 punts a la primera part. Pel JAC ha destacat Mauricio Cheda amb 10 punts. Els nervis han traït els santsencs. A la mitja part el marcador era de 21 a 35.

El JAC ho intenta, però no pot

El JAC ha reaccionat en el tercer quart. Els santsencs han millorat defensivament, i en atac han estat més encertats. Això ha fet que les diferències s’hagin anat reduint i els barcelonins s’han arribat a col·locar a sis punts. De totes maneres, al final del tercer quart el marcador era de 42 a 53.

En l’últim quart, el JAC ha fet l’esforç de seguir retallant diferències, però Charles Knowles, que ha acabat amb 23 punts, ha seguit anotant i ha mantingut l’Alfindén per davant. El millor jugador dels santsencs ofensivament ha estat Mauricio Cheda, amb 17 punts. Derrota dolorosa i tristesa al final del partit. L’any que ve els santsencs jugaran a la Copa Catalunya.