Vicente Moreno, l’entrenador del RCD Espanyol, s’ha mostrat confiat, però sense especular sobre un possible resultat favorable, abans del partit del proper dilluns al camp de l’Almeria. Els andalusos han guanyat només un dels darrers sis partits i l’Espanyol encadena cinc victòries consecutives. Tot i amb això, en compareixença davant els mitjans Moreno ha repetit que l’equip sortirà a guanyar.

Vicente Moreno: “Si guanyem dilluns, no hi haurà res fet”

El tècnic perico ha volgut remarcar que en cas de guanyar dilluns davant l’Almeria, només “tindrem tres punts més, però no hi haurà res fet“. Per a Moreno, les coses no canvien a aquestes alçades de la temporada, ans al contrari: “Haurem de seguir lluitant i treballant moltíssim per aconseguir l’objectiu”. Ha volgut destacar que també és bo pensar que “és un partit importantíssim i l’afrontem com ho hem fet en els partits anteriors, com verdaderes finals“.

A més, l‘entrenador valencià ha afirmat que estan molt contents, tant l’equip com el cos tècnic, “d’arribar a aquest moment de la competició i poder jugar contra un gran rival, un rival de molta entitat que no serà fàcil superar”. El que sí que ha fet arribar als seus jugadors és que l’Espanyol ha de sortir al camp a donar la seva millor versió, i fer tot el possible per endur-se els tres punts de terres andaluses.

@RCDEspanyol

Vicente Moreno: “Tampoc és normal que portem tantes victòries seguides”

Vicente Moreno no és amant de les estadístiques. El tècnic prefereix anar pas a pas, i ha comentat que la mala ratxa que passa l’Almeria, amb una victòria en els darrers sis partits, és una situació circumstancial que no és l’habitual, com tampoc és habitual “que nosaltres portem tants partits guanyant i, per tant, tot podria canviar”. El que ha dit és que l’equip blanc-i-blau “arriba bé al duel, però l’Almeria competirà bé dilluns i tot el que hagi fet amb anterioritat val per ben poc, esperem un equip que apretarà”.

L’entrenador blanc-i-blau ha acabat per dir que “l’equip no signa mai un empat, nosaltres anem a jugar el partit amb la idea de guanyar-lo i les circumstàncies en determinaran el resultat“. Finalment, ha agraït les mostres de suport de l’afició perica, que es van “il·lusionant i són part molt important encara que no estiguin presents a l’estadi aquesta temporada”.

@RCDEspanyol
Hem de pensar només en allò que estigui en les nostres mans per guanyar ”
Vicente Moreno, entrenador RCD Espanyol