L’Espanyol ha empatat a dos contra el Rayo Vallecano. Les blanc-i-blaves, per tant, no s’han pogut imposar a un rival directe per la permanència. Maya i Cristina Baudet han estat les golejadores de l’Espanyol.

L’Espanyol no concreta el seu domini

En aquest partit Rubén Casado ha recuperat Brenda Pérez, que era baixa per covid-19, però la jugadora no ha disputat cap minut.

Les blanc-i-blaves, conscients del que es jugaven, han sortit a pressionar l’equip rival, però en el minut 14 Leti s’ha lesionat i ha entrat Paula Soldevila en el seu lloc. L’Espanyol ha dominat, però li ha costat generar perill. Maya ha estat la jugadora més incisiva. De totes maneres, el Rayo, en la primera ocasió, ha marcat. En el minut 41 Morató ha fet el 0 a 1. La reacció de les de Rubén Casado no s’ha fet esperar i just abans del descans Maya ha fet l’empat a 1. És el tercer gol de la blanc-i-blava a la Lliga.

Baudet empata a última hora

La segona part ha començat més igualada i Vanina ha hagut de salvar l’equip d’encaixar el segon. Les madrilenyes, tal com han anat passant els minuts, han dominat més i han estat superiors i en el minut 82 Camila Sáez ha fet l’1 a 2. Un gol que deixava l’Espanyol a cinc punts de les madrilenyes a la classificació. Però, com a la primera part, les blanc-i-blaves han reaccionat amb rapidesa i efectivitat. I en temps de descompte Cristina Baudet ha salvat un punt per l’Espanyol. La futbolista ha signat l’empat a dos definitiu. La distància ara entre els dos equips és de dos punts.

Amb aquest empat les de Rubén Casado no recuperen la diferència de gols amb les madrilenyes, ja que aquestes es van imposar en la primera volta per 2 a 0.