L’Imagine Extreme Barcelona 2020 torna a la ciutat amb bona part dels millors riders del món. La dotzena edició es disputarà el 7 i 8 de novembre. La situació de la pandèmia fa que tot l’esdeveniment hagi de ser a porta tancada i amb les mesures de distància, seguretat i higiene corresponents. El Parc del Fòrum serà de nou l’escenari després d’una edició, la del 2019, que va donar pas als World Roller Games.

La seguretat de la competició

Per la situació epidemiològica, l’organització ha optat per crear grups bombolla dels participants, per intentar evitar al màxim els contactes i que la competició es pugui desenvolupar sense cap mena d’incidència. A més, es prendran totes les mesures necessàries de distància, seguretat i higiene obligades pels protocols corresponents. D’altra banda, els esportistes només podran participar en les competicions o entrenaments corresponents a les seves disciplines. Per motius de seguretat, tot i que en principi s’hi havia previst la presència limitada de públic, les noves mesures decretades pel govern fan que la competició no es pugui seguir amb l’assistència d’aficionats en directe, sinó que s’haurà de fer de forma telemàtica.

Imagin Extreme Barcelona 2020

Imagin Extreme Barcelona 2020: alguns dels millors riders del món

Sense cap mena de dubte, els esports extrems tenen cada vegada més seguidors i Barcelona fa anys que aposta per aquest tipus d’esdeveniment. Els millors especialistes del món hi han pres part en les edicions anteriors i aquest 2020, tot i la situació d’excepcionalitat, també serà així, tot i algunes baixes importants. Una de les disciplines més destacades és la de l’skateboard, que serà un dels esports presents als Jocs Olímpics de Tòquio del 2021.

El Parc del Fòrum, l’escenari

L’escenari de l’Imagin Extreme Barcelona 2020 serà el Parc del Fòrum i tindrà dos espais on es desenvoluparan les competicions. Els dos es faran a l’Auditori 1 del parc.

  • Catalunya Central Park Barcelona: serà l’espai on es disputaran les proves de BMX, inline, scooter i skate.
  • Barcelona Street Plaza: on es faran les modalitats “streets” de roller freestyle, scooter i skate.