El Palau Sant Jordi acollirà la Final del Campionat del Món de Scooter de la ISA (International Scooter Association) dels dies 5 al 7 de juliol i que permetrà gaudir dels millors especialistes del món en aquesta disciplina a Barcelona dins els World Roller Games.

Una modalitat amb milions de seguidors

L’scooter és una disciplina que aplega milions de seguidors arreu del món. Es tracta d’un gran espectacle que se celebrarà a Barcelona i que hi haurà els millors especialistes que s’enfrontaran als World Skate-ISA, Scooter World Championship, la World Street Final i la Júnior World Cup.

Els millors “riders”

A la cita no faltaran els millors especialistes com el britànic Jordan Clark, tres vegades campió del món. Tampoc no hi faltaran els dos únics “riders” espanyols, Luis Barrios i Pol Román, que participaran en la modalitat de street.

Els World Roller Games agafaran el relleu

Barcelona va acollir la ISA World Championship Final dins de l’Imagin Extreme des dels anys 2015 al 2018. D’aquesta manera, els World Roller Games, que se celebraran del 4 al 14 de juliol, prendran el relleu a aquest esdeveniment, el més important en la modalitat de park.