Jugadors Espanyol celebren gol Màlaga
@RCDEspanyol

L’Espanyol buscava una victòria fora de casa que se li resistia des de feia un mes quan els blanc-i-blaus van superar al Sabadell per 0 a 1. I davant el Màlaga ha aconseguit un triomf per 0 a 3 que manté els blanc-i-blaus com a líders de Segona amb un punt més que el segon classificat, l’Sporting de Gijón.

Un gol matiner i el Màlaga, tocat.

L’Espanyol ha començat el partit mossegant. Les dues primeres ocasions han sigut per Adrián Embarba però no ha estat encertat. Això sí, a la tercera no ha fallat. Una pilota llarga de Cabrera, l’ha controlada Puado que ha vist Embarba a l’extrem. I des d’allà, el davanter ha marcat el 0 a 1. Només s’havien disputat sis minuts de partit i l’Espanyol ja manava en el marcador. El Màlaga ha intentat reaccionar. Ho ha fet amb una rematada de Jozabed que ha sortit per sobre el travesser de la porteria de Diego López. L’equip de Vicente Moreno ha pogut marxar al descans amb un resultat més ampli. Però Melendo no ha aconseguit superar Dani Barrio amb una molt bona rematada de cap, tampoc ho ha pogut fer Raúl de Tomás, que ha desaprofitat el rebot. Això sí, RDT estava en fora de joc. I a la següent jugada ha estat David López qui tampoc ha pogut superar el porter del Màlaga.

Gol Embarba a l'Espanyol - Màlaga

I a la segona part, també un gol matiner

Si el primer gol de l’Espanyol ha arribat als sis minuts de la primera part, el segon ha arribat als sis de la segona. Una centrada mil·limètrica d’Adrián Embarba la rematada de cap Raúl de Tomás aconseguint el 0 a 2 per als blanc-i-blaus. I cinc minuts la jugada ha estat una repetició amb els papers invertits. Centrada de Raúl de Tomás i gol a plaer d’Adrián Embarba. Ha estat el 0 a 3.

Amb el partit decidit, Diego López també ha volgut tenir el seu moment de protagonisme. El porter ha aconseguit deixar un partit més, i ja en va nou en deu jornades, la porteria a zero després de rebutjar  el xut de Juan Cruz.