L’Estadi Zem de Vic ha estat testimoni de la cinquena derrota del Júpiter a Primera Catalana. La quarta de consecutiva. Els de Juanjo Garcia han caigut davant el Vic per 5 a 2 i només han aconseguit un empat, contra el Manlleu, des que va començar la Lliga.

Lluita a la primera part

El Vic s’ha avançat en el marcador al minut 23 i els de la Verneda no han trigat a igualar-lo. Poc més de 10 minuts ha necessitat Ricard López per marcar l’ 1 a 1. Finalment, han marxat al descans amb un 2 a 1 que ja feia presagiar el final del partit.

Golejada final del Vic

La segona meitat ha acabat de sentenciar la cita després que els vigatans marquessin tres gols més. Roger de la Villa ha marcat el segon gol del Júpiter al minut 89. El marcador s’ha tancat amb un clar 5 a 2 que deixa els barcelonins cuers a la classificació amb només un punt de 18 possibles en sis jornades.