El Barça B ha sumat la tercera victòria de la temporada a casa davant el Sevilla Atlètic. Els de Capellas s’han imposat per 4 a 0 en un partit que han dominat des del primer minut de joc. Albert Capellas ha pogut sumar la cinquena victòria de l’equip en Lliga, en el seu últim partit abans que Sergi Barjuan torni a agafar les regnes del conjunt.

El Barça B encarrila el partit

El partit ha començat tranquil, amb el Barça B que dominava la pilota i un Sevilla que es defensava amb ordre. Al minut 7, però, el partit s’ha trencat. Ilias ha inaugurat el marcador amb l’1 a 0. El gol ha fet pujar la tensió i el ritme dels dos conjunts. I ha tornat a ser Ilias, amb un fort xut que no ha pogut aturar Alfonso, qui ha fet el 2 a 0. El filial blaugrana tenia el partit encarrilat, i encara més quan Rodado ha materialitzat el 3 a 0. Abans del descans els de Capellas han sentenciat el partit amb el 4 a 0, obra de Jutglà.

Segona victòria consecutiva del Barça B

Els sevillans han sortit del vestidor amb la lliçó ben apresa, i defensivament han millorat i no han deixat els espais que havia trobat el Barça B a la primera part. El filial blaugrana ha generat diverses ocasions, però el marcador ja no s’ha mogut.

Finalment, per tant, el partit ha acabat amb un 4 a 0 que permet al Barça B escalar posicions a la classificació i situar-se en zona de play off d’ascens. El Sevilla, en canvi, s’estanca encara més a la cua.