El BUC ha començat molt bé la temporada, amb dues victòries en tres partits. En la primera jornada van perdre al camp d’un dels favorits a l’ascens, el CAU València, i en el següent partit de lliga van guanyar, a la Foixarda, el Rugby Club València, un altre equip valencià. En aquesta tercera jornada s’han desfet, per 29 a 17, del Rugby Club Sitges. Dos partits a la Foixarda i dues victòries.

Primera part molt igualada

El primer temps ha estat molt igualat. Noah Canepa ha encetat el marcador a favor dels de Sitges gràcies a un xut de càstig. Hernan Pintos ha respost pels barcelonins, ha anotat dos xuts de càstig i ha avançat el BUC en el marcador, 6 a 3. Al minut 26 ha arribat el primer assaig del partit, obra d’Oriol Saumell, 13 a 3. Hugo Pablo ha retallat distàncies pels visitants amb el primer assaig. En l’última jugada de la primera part, Hernan Pintos ha anotat un altre xut de càstig per col·locar el 16 a 10 al descans.

El BUC sentencia a la segona part

Bernat Busquets ha anotat un assaig només començar el segon temps, però una errada en defensa del BUC ha permès a Luis Geis anotar cinc punts més pel Sitges. No obstant això, ha tornat a aparèixer Hernan Pintos, que si ja havia anotat tres xuts de càstig en el primer temps, n’ha anotat dos més en el segon i ha deixat el 29 a 17 final.

Albert Vernet vol aspirar a més

L’entrenador del Barcelona Universitari Club, Albert Vernet, vol assolir la salvació al més aviat possible i mirar cap a les posicions capdavanteres. Feia moltes temporades que el BUC no començava la temporada amb dues victòries en tres partits de lliga. Una de les claus d’aquesta temporada pot ser fer-se forts a la Foixarda.