El Sant Andreu s’ha endut el derbi davant el Catalunya per 10 a 7. El segon quart ha estat decisiu per decidir el partit. Amb aquesta victòria, els andreuencs escalen posicions a la classificació. En canvi, els graciencs continuen a la part baixa de la taula.

El segon quart marca el desenvolupament del partit

El matx ha començat amb dificultats per marcar per part dels dos equips, però finalment ha estat el Sant Andreu l’encarregat d’estrenar el marcador. Poc després, l’equip visitant, el Catalunya, ha aconseguit empatar. El segon període ha estat clau per als de Sanchón, ja que han pogut escapar-se dels graciencs fent un parcial de 4 a 1. Al descans, el marcador era favorable als andreuencs per 5 a 2.

Tota l’actualitat de la Divisió d’Honor

Un Sant Andreu superior

La bona dinàmica de l’equip local ha estat present en el període següent, en què s’ha pogut veure com els andreuencs es mostraven confiats i superiors. Els de García Martínez han intentat apropar-se en el marcador, però no ha estat possible. Finalment, el Catalunya ha finalitzat el període de la mateixa manera que l’anterior: amb tres gols per sota (8-5).

Fins a cinc gols

En els últims vuit minuts, s’ha viscut la distància més àmplia de l’enfrontament. Al minut quatre de joc, el Sant Andreu s’ha escapat fins a cinc gols (10-5), però poc després, els graciencs han tornat a retallar diferències. Finalment el derbi ha caigut del cantó dels de Sanchón, que s’han endut el matx per 10 a 7. L’andreuenc Jose Javier Bustos Sánchez ha estat seleccionat MVP del partit.