L’Horta, el millor equip barceloní a hores d’ara, visitarà els Canyars per enfrontar-se a un Castelldefels en posicions de descens. Això sí, els del Baix Llobregat han demostrat que són un equip capaç de guanyar qualsevol quan juguen a casa seva. L’Hospitalet i el Sant Andreu saben el que és marxar amb les mans buides. Els de Nacho Castro intentaran recuperar la regularitat que han anat perdent. Amb 5 dels últims 12 punts, una victòria faria bo l’empat al Narcís Sala de la setmana passada.
Si finalment els hortencs en treuen res, faran un favor al Sants, que està empatat a punts amb el Castelldefels. De fet, la jornada pels de Tito Lossio podria ser rodona si, a més, superen un Santboià que tenen just per sota i que només ha guanyat 3 partits a casa, un d’ells el Martinenc. Un partit clau per enfonsar els de Sant Boi i espatllar-los la festa de la Puríssima.
Pel que fa al Martinenc, reben un Cerdanyola que ve de jugar amb tres barcelonins i que la setmana passada va superar l’Europa. Passi el que passi, els de Manel Moya continuaran sent el fanalet vermell de la classificació, però volen tornar a tastar el gust de la victòria. De moment, només ho han pogut fer contra el Reus B i va ser fa 11 jornades.