Horta
Foto: Felipe Gaitan

La UA Horta jugarà diumenge a les 12 h contra la Pobla de Mafumet al Feliu i Codina. Necessita començar a sumar els punts de tres en tres per a poder tenir opcions de permanència, ja que ara mateix estan sis punts per sota la zona de salvació.

Sense entrenador

Els hortencs encaren aquesta segona fase sense entrenador, després de la destitució de Jesús Mariano Angoy. Javi Iglesias es fa càrrec d’un vestidor que necessita començar a sumar els punts de tres en tres per a poder tenir opcions de permanència, ja que ara mateix són sis punts per sota la zona de salvació. L’Horta està en la sisena posició, a dues de la zona de permanència, que ara mateix marca el Sants.

Duel contra el líder

El conjunt hortenc no ho tindrà fàcil, ja que s’enfronta a l’equip més fort del seu grup, la Pobla de Mafumet, que és líder amb 29 punts, onze més que el conjunt blanc-i-negre. Els tècnics, a més, tindran molta feina a refer els seus homes anímicament i mentalment, ja que la derrota per golejada contra el Santfeliuenc va arribar després d’anar guanyant 0 a 2 i quan molts pensaven en els tres punts.

Canvi de dinàmica

Si els jugadors de l’Horta acaben guanyant la Pobla, seria una injecció de moral i podria significar un punt d’inflexió per a un equip que ha estat molt irregular durant la primera fase. Això els podria servir per afrontar amb més confiança els següents tres partits, que són contra equips que, ara mateix, estan per sota l’Horta a la classificació.