baralla

La batalla campal entre el Carmel i el Bon Pastor ja té les sancions corresponents. Els dos jugadors que van iniciar la batussa, i que ja van ser expulsats pels seus clubs, han estat sancionats amb 12 partits, i els clubs no podran deixar entrar públic en els propers dos enfrontaments que disputin al seu estadi.

Sanció per als jugadors

L’exjugador del Bon Pastor, Rodrigo Tejada, ha estat sancionat amb un total de 12 partits. Tres per “‘arrapar, empènyer o sacsar, o produir-se, en general, altres actituds envers jugadors, tècnics o auxiliars que, pel fet d’ésser només lleument violentes, no acreditin ànim agressiu per part de l’agent” i nou més per “agredir-ne un altre, causant dany o lesió o bé qualificant l’acció com a potencialment lesiva, de conformitat amb les imatges de vídeo”, unes imatges que va mostrar betevé.

Pel que fa a l’exjugador del CD Carmel, Andrés Vasquez Mina, que no estava en aquell moment jugant i va saltar a la gespa vestit de carrer, ha estat sancionat directament amb 12 partits per “per agredir-ne un altre, causant dany o lesió o bé qualificant l’acció com a potencialment lesiva“.

Sanció per als clubs

El Comitè de Competició de la Federació Catalana també ha sancionat els clubs, els quals hauran de jugar a porta tancada els dos propers partits que disputin al seu estadi, pel fet de “produir-se incidents greus de públic” i hauran de pagar una multa de 200 euros cada equip.

A més, també s’ha decidit que no es reprendrà el partit, en quedaven pocs minuts, i que el resultat final serà per tant, de 2 a 3 favorable al Carmelo CD.