Després de la desfeta davant el Santfeliuenc, i la posterior destitució del tècnic Jesús Mariano Angoy, l’Horta necessitava una injecció de moral davant el líder del grup E, la Pobla de Mafumet. I ho ha intentat sense defallir, tot i que el partit ha acabat en empat a 1.

L’Horta s’esforça i lluita per marcar

L’Horta ha començat tocant bé la pilota, ben col·locat sobre el terreny de joc, ha intentat inquietar la porteria de Daniel Parra en els primers minuts, sobretot aprofitant la velocitat per bandes tant d’Adilson per l’esquerra, com de Jandro i del capità Èric Ruiz per la dreta.

La Pobla de Mafumet també ha anat avançant metres i han arribat les primeres oportunitats: Jordi Oribe ha llançat algun xut perillós al minut 12, i Karim L’Koucha ha rematat a boca de canó, però David Pérez ha desviat la pilota a córner al 17. Els blanc-i-negres, avui dirigits per Javi Iglesias, han seguit ben plantats, mantenint el “tour de force” amb el conjunt tarragoní. Adilson, des de la distància, ha provat de sorprendre amb un parell de xuts i ha estat un dels jugadors més desequilibrants.

Amb l’empat a 0 s’ha arribat al descans, amb tot obert a la segona meitat.

L’Horta empata en el descompte

La segona meitat ha començat elèctrica. Una centrada de Joel per banda dreta ha precipitat una caiguda dins l’àrea de Jordi Aumatell. Ivan de la Peña li ha fet penal. La pena màxima l’ha xutada el mateix Joel Méndez, però l’ha aturada Dani Parra. En una jugada fortuïta, el capità de l’Horta, Èric Ruiz, ha notat una estrebada i no ha pogut continuar. L’ha substituït Carles Güell. El partit en aquest tram s’ha tornat ensopit, tots dos conjunts han abaixat el ritme de joc i els atacs s’han espaiat.

A poc a poc els hortencs s’han anat traient la son de les orelles. En el minut 64, bona jugada col·lectiva de l’Horta, centrada de Joel Méndez que recull Aleix Arenas i deixa per a Carles Güell, que llença una rosca i per poc sorprèn Parra. Després, els xuts llunyans de Jandro i Joel han fet activar el grup, que ha tornat a pressionar els contraris. Aleix Arenas ha revolucionat la banda esquerra, que és per on ha arribat el perill local.

La Pobla de Mafumet ha tingut l’ocasió més clara de la segona meitat, cap al minut 80, quan Guillem Martínez ha enviat una vaselina una mica per damunt del travesser. I el gol visitant ha arribat en el 88, obra d’Óscar Gómez. La reacció local ha estat immediata i Jandro, amb una fuetada inapel·lable des de la frontal, ha posat l’1 a 1 al marcador en el minut 91.

Ara l’Horta ja pensa en el derbi contra el Muntanyesa a Nou Barris.