Un Horta molt poc vertical, sense intensitat i amb moltes errades, no ha estat capaç de general perill a l’àrea rival. En canvi, el Gavà, ben plantat, ha creat ocasions gràcies al japonès Ao, i a Pol Ros, que han posat a prova Andrés. Finalment la insistència visitant ha obtingut el premi del gol en el minut 37 mitjançant Ao. L’equip no estava oferint una bona imatge.

A la segona meitat, canvi radical per part de l’Horta. Nolla ha estat un dels homes més incisius de cara a porteria contrària i Sergi Arranz també ha mirat de sorprendre Álvaro, sense encert.

El Gavà ha tingut la seva en aquest xut d’Álex després de la jugada d’Ao en el minut 63.

A partir d’aquí ha estat un monòleg de l’equip entrenat per Nacho Castro. El conjunt blanc-i-negre ha estat el dominador clar del matx i de la pilota, però no ha tingut encert de cara a porteria fins que Genís, en una bona rematada de cap, ha fet l’empat a un en el minut 76.

Els locals encara han tingut opcions de fer el segon, però semblava difícil superar la porteria contrària. L’equip s’ha quedat amb 10 per l’expulsió de Pablo per doble targeta groga en el minut 81, però no ha perdut la fe. Marc Río ha fet el més difícil i no ha aconseguit avançar els locals, però finalment ha aparegut el de sempre, Sergi Arranz, per fer el 2 a 1 definitiu.

Fins i tot Nolla ha tingut una oportunitat per fer el 3 a 1 en el temps de descompte, però el seu xut ha anat al travesser.