L’Horta ha superat el Castelldefels per 0 a 1 i s’ha col·locat a la zona alta de la classificació. Tot i les sis baixes i que a la banqueta només tenia 3 jugadors de camp, ja que el porter suplent, Eric, també estava lesionat, els hortencs han sabut rendibilitzar a la perfecció les poques ocasions que han tingut. Els barcelonins tenien pressa per avançar-se contra el Castelldefels i Genís només ha trigat 2 minuts a inaugurar el marcador. Els de Nacho Castro han tingut el segon a les botes de Marc Río però el davanter no ha estat encertat. L’ocasió més clara del Castelldefels a la primera part ha estat per Santi Triguero. A la segona part els locals han sortit a buscar l’empat però no han tingut moltes aproximacions a l’àrea i les que han tingut les ha resolt el porter de l’Horta, Carles Santaló. La notícia negativa del partit és una nova lesió pels barcelonins. El central, Saúl Coco, s’ha retirat del camp lesionat en el segon temps. Celebració típica de l’Horta al vestidor amb la foto d’equip i el seu càntic i a pensar en el derbi del proper cap de setmana contra l’Europa al Feliu i Codina.