Iris Tió

La nedadora barcelonina Iris Tió ha aconseguit la primera medalla de la delegació espanyola del Mundial de natació que s’està disputant a Fukuoka. Tió s’ha penjat la medalla de bronze en la final del solo tècnic. La nedadora del Kallípolis ha fet un exercici gairebé perfecte. No ha comés cap error i això l’ha portat a obtenir una puntuació de 254.2100, que li ha significat pujar al tercer graó del podi.

Iris Tió iguala tres llegendes de la natació sincronitzada espamnyola

Tió, que s’havia classificat per a la final amb la setena millor puntuació, ha remuntat i en impressió artística ha sumat 102.400 punts, la segona millor puntuació, i en l’execució ha obtingut 151.8100 punts. La barcelonina només s’ha vist superada en la final per la japonesa Yukiko Inui (276.5717), que s’ha penjat l’or, i per l’austríaca Vasiliki Alexandri (264.4200), que ha aconseguit la plata.

Amb aquesta medalla Iris Tió se situa al mateix nivell que tres llegendes de la natació sincronitzada espanyola, ja que només Gemma Mengual, Andrea Fuentes i Ona Carbonell habien aconseguit pujar a un podi en un mundial. La barcelonina, de anys, té un present esplèndid i un futur encara millor.