El Barça d’handbol segueix confeccionant l’equip de cara a la propera temporada. El club blaugrana ha confirmat el fitxatge d’Haniel Langaro per a les properes tres temporades. El lateral esquerre és el segon fitxatge de la secció després de Domen Makuc.

Langaro completa la primera línia

Langaro, de 25 anys, arriba del Dunkerque Handball, de la Lliga francesa. El brasiler fa 1,98 metres i pesa 100 Kg. El jugador es va formar al seu país i després va fitxar pel Logronyo la Rioja el gener del 2016. Aquí es va adaptar a l’hadbol europeu i l’estiu del 2017 va fitxar pel Dunkerque, equip en el qual ha jugat les tres últimes temporades. Ara arriba al Barça per completar la primera línia de l’equip.

Es tracta d’un lateral golejador, amb una àmplia gamma de recursos per al llançament a porteria i molta valentia i habilitat per afrontar l’un contra un.vAl vestidor coincidirà amb el seu compatriota Thiagus Petrus, amb qui es coneixen de la selecció brasilera. El mànager esportiu de la secció, David Barrufet, ha destacat que “ataca i defensa, per tant, ens permet fer el contraatac més ràpid”.