coronavirus champions
@FCBarcelona

La tornada dels vuitens de final de la Champions es disputarà al camp propi de cada equip de futbol. El Barça, per tant, podrà jugar al Camp Nou contra el Nàpols i ho haurà de fer a porta tancada el 8 d’agost a les 21 h. Així ho ha confirmat el Comitè Executiu de la UEFA. Degut a l’aturada pel coronavirus, alguns dels partits de tornada de vuitens de final no es van poder disputar i l’organisme europeu havia de decidir si es jugaven a Lisboa, on es disputarà tota la fase final, o a casa de cada equip, respectant el factor camp de cada eliminatòria.

El Madrid haurà de viatjar a Manchester

Els altres equips que tampoc han segellat el pas als quarts de final i per tant hauran de jugar a camp contrari són el Madrid, que haurà d’anar a Anglaterra per jugar contra el City; l’Olymique de Lió, que haurà de viatjar a Itàlia per jugar contra la Juve, i el Chelsea, que anirà a Alemanya a jugar contra el Bayern de Munic. Aquests són els resultats de l’anada dels vuitens de final

  • Nàpols-Barça (1-1)
  • R. Madrid – Manchester City (1-2)
  • Olympique de Lió – Juventus (1-0)
  • Chelsea – Bayern de Munic (0-3)

Paral·lelament, abans se celebrarà el sorteig dels quarts de final i les semifinals per tenir definit el quadre d’enfrontaments de la competició.