CE Europa
@CEEuropa

El CE Europa i l’Ajuntament de Barcelona estan estudiant la viabilitat de poder retransmetre a l’aire lliure el partit de semifinals del play-off d’ascens a Segona Divisió B entre el club escapulat i el Terrassa. L’enfrontament, que es disputarà al Municipal de Badalona, serà sense públic i des de feia setmanes algunes entitats i seguidors escapulats s’estaven mobilitzant per organitzar un esdeveniment per poder veure el partit conjuntament, una idea en què el club també feia setmanes que treballava i que ara ha anunciat que està negociant de manera oficial. El partit es disputarà el diumenge 19 de juliol a les 20 h.

 

Problemes a resoldre

Un cop l’Europa ha agafat el timó de la proposta, el club gracienc i l’Ajuntament estudien fer-la possible. El més important és aconseguir un espai on es puguin garantir les mesures de seguretat. Les dues entitats també hauran de parlar i posar-se d’acord amb l’empresa Footers, que és la que té els drets audiovisuals del play-off i dels equips que el disputen.

Els Castellers de Gràcia s’ofereixen

Els Castellers de la Vila de Gràcia també han piulat que volen fer el partit en el seu espai d’assaig de Can Musons. Un espai tancat però en que també podria estar controlat l’aforament.