Domen Makuc, jugador FCB Handbol

Domen Makuc fitxa pel Barça per a les properes quatre temporades. El jugador eslovè, de 20 anys, arriba del Celje i es tracta d’un central amb projecció, que hauria de convertir-se en una peça fonamental de cara al futur de l’equip.

Makuc, un central amb projecció

Makuc, d’1,88 m i de 85 kg, és un dels jugador amb més projecció d’Europa. Tot i els 20 anys, ja acumula quatre temporades com a professional al Celje Pivovarna Lasko, club amb què va debutar a la Champions la temporada 2016-17. El central es va convertir en el primer jugador nascut en el segle XXI en debutar en la màxima competició europea.

L’eslovè s’ha convertit en un molt bon director de joc. És ràpid i atrevit i té una visió de joc important per connectar amb el pivot. A més, té caràcter i personalitat i ja ha estat campió europeu amb la selecció eslovena júnior.

Un cop Makuc arribi al Barça seguirà la seva evolució al costat de jugadors com Luka Cindric, Aron Pálmarsson o Raúl Entrerríos.

El Barça i el Celje Pivovarna Lasko han arribat a un acord de col·laboració pel qual ambdues entitats compartiran coneixement i mètodes de treball per a la formació tècnica dels seus entrenadors.