La Guineueta ha perdut contra el Vilafranca per la mínima, 0 a 1. Els barcelonins han dominat a la primera part, però han estat els vilafranquins els qui han marcat gràcies a Arjona. A la represa, els dos conjunts haurien pogut marcar, però els ha faltat efectivitat.

La Guine domina, però marca el Vilafranca

Primers minuts sense un dominador clar, tot i que, la Guineueta ha generat perill penjant pilotes a l’àrea vilafranquina amb diversos serveis de banda. La primera ocasió de gol clara l’ha creat la Guine. De fet, l’oportunitat ha estat claríssima. Bona jugada de Godbless, que ha cedit enrere per la rematada d’Óscar, que ha salvat sobre la línia Casamayor. Però en el futbol les coses canvien en un obrir i tancar d’ulls i quan millor estaven jugant els barcelonins ha arribat el gol del Vilafranca. Ha estat en el minut 32, quan Arjona ha marcat el 0 a 1. La Guine, tot i el cop psicològic, ha seguit dominant i portant el pes del partit. Godbless ha estat el jugador més incisiu dels de Nou Barris, que han tingut un parell d’ocasions per empatar. Primer en una rematada de cap de Pepe Ollé i després amb un xut d’Abde. En totes dues, Casamayor ha rebutjat la pilota.

Falta efectivitat

El Vilafranca ha corregit detalls al vestidor i ha sortit més ben plantat al camp. I Acedo ha estat a punt de fer el segon, però Xavi amb bons reflexos ha rebutjat la pilota. Els vilafranquins han seguit arribant amb perill i Pol Via ha rematat al travesser. La Guineueta s’ha vist superada en aquests primers minuts de la segona part. Pluvins ha tornat a posar a prova Xavi, que ha respost perfectament. Els de Luis Gallego han intentat reaccionar i Ferran no ha arribat pel pèls en una bona ocasió. Els barcelonins han seguit pressionant i Carmona, a la sortida d’un córner, ha obligat a Casamayor a tornar a fer una bona aturada. Els de Nou Barris han seguit buscant l’empat, però no han trobat el camí del gol.