La Guineueta no ha pogut trencar la mala ratxa que els fa sumar cinc derrotes consecutives en nou partits. L’última ha estat contra la Unió Esportiva Olot, que els ha superat per 1 a 4.

Primera part igualada

Tant els de Nou Barris com l’Olot han saltat al terreny de joc amb ganes donar-ho tot. Uns, l’Olot, es jugaven posicionar-se primers a la classificació, en canvi, la Guine, necessitava sumar tres punts per sortir de l’´´ultima posició de la taula. La primera part ha estat molt igualada. Hi ha hagut oportunitats per ambdós conjunts, que han pogut arribar sense dificultats a les porteries contràries, on s’han topat amb la defensa dels uns i dels altres. En el cas dels garrotxins, fins i tot amb el travesser. Finalment, han marxat al descans amb el marcador a 0.

Kylian i Arranz sentencien la segona part

El descans ha servit als dos equips per tornar al camp endollats. El ritme de partit s’ha tornat més intens. A la Guineueta, de fet, li ha costat menys de 10 minuts inaugurar el marcador gràcies a un xut de falta de Ferran. Cinc minuts més tard, ha arribat el primer de l’Olot, obra de Sergi Arranz, que ha igualat el marcador. De nou Arranz ha donat avantatge al seu equip amb un segon gol al minut 66. Les oportunitats han continuat arribant per als de Nou Barris, però la falta de punteria i sort no els ha permès aprofitar-les. Finalment, el partit ha acabat amb un 1 a 4 després de dos gols de Kylian als últims minuts de joc i amb una Guine que no ha deixat de lluitar fins al final.

Temporada dura per a la Guine

De nou partits, la Guine només ha guanyat la Grama en la primera jornada i ha empatat amb l’Ascó i el Peralada. La resta han estat derrotes per als de Luis Gallego, que s’han enfrontat a la cita contra l’Olot amb canvis en l’equip. Aquest ha estat el primer partit sense Fran Fuentes en la davantera, Balde i Anguera, després que aquesta mateixa setmana arribessin a un acord amb el club per rescindir els seus contractes.