Un seguidor ha estat agredit en el partit que han disputat l’Hospitalet i el Sant Andreu i que ha acabat amb victòria riberenca. Al temps de descompte, un aficionat de l’Hospitalet s’ha dirigit cap al sector on eren els seguidors visitants i els ha increpat. Aleshores ha començat una agressió cap a ell en què unes quantes persones s’hi han vist involucrades.

Alguns seguidors locals s’han apropat al punt on s’estava produint l’agressió i, tot i que els ànims estaven caldejats, tot s’ha acabat calmant. Els mossos han arribat més tard, quan tot ja estava molt més tranquil. L’àrbitre ha decidit no aturar el joc i esgotar el que restava del temps afegit. L’aficionat ha rebut uns quants cops, però es troba en bon estat de salut.

Des de la Unió Esportiva Sant Andreu expliquen que ha estat un seguidor de l’Hospitalet qui s’ha encarat amb el sector on estava situada l’afició andreuenca i que, a partir d’aquí, ha començat la baralla. Des del club quadribarrat condemnen qualsevol agressió o mostra de violència.

El comunicat del CE l’Hospitalet