Kun Agüero troleig Ibai Llanos Mbappé

El Kun Agüero va compartir directe amb Ibai Llanos al seu Twitch durant més de dues hores i el nou jugador del Barça va mostrar malestar amb tot l’enrenou del possible fitxatge de Kylian Mbappé pel Reial Madrid. Segons Agüero, Ibai Llanos ha estat molt pesat durant els últims dies parlant molt sobre la incorporació del davanter francès al club blanc, cosa que finalment no ha succeït.

Agüero: “Tot el dia Mbappé, Mbappé… em tenies podrit amb Mbappé”

El Kun Agüero va explotar sobre aquest tema i li va fer saber al seu amic Ibai Llanos. “Tot el dia inisitint amb el Madrid”, li va dir en directe. Segons Agüero, el presentador es passava les jornades dient “Mbappé, Mbappé… em tenies fart amb Mbappé”.

“I què volies que fes, que no intentés fitxar Mbappé? Si ve Mbappé, no hi ha oportunitat. T’has salvat per la campana”, li va respondre Ibai Llanos per defensar-se. Agüero va tornar a contraatacar amb un “Ha vingut?”i va riure.

El tuit d’Ibai Llanos

El Kun Agüero segueix recuperant-se

Sergio Kun Agüero està completant el període de recuperació de la lesió inesperada que té. Es va confirmar per l’equip mèdic blaugrana una dolença tendinosa al bessó de la cama dreta a principis del mes d’agost. El temps de baixa es va calcular en unes 10 setmanes.

@FCBarcelona_cat

El Kun encara no ha debutat amb la samarreta blaugrana

El Kun Agüero va fitxar pel Barça el 31 de maig del 2021, procedent del Manchester City. L’argentí es va presentar el mateix dia de l’anunci, abans de concentrar-se amb la selecció argentina per disputar la Copa Amèrica, trofeu que va guanyar finalment l’11 de juliol.

@FCBarcelona_cat