Primer títol d'Ortega
@RFEBalonmano

Primer partit oficial de Carlos Ortega a la banqueta del Barça i primer títol per a l’equip d’handbol. Els blaugrana, en un partit trabat i complicat, han aconseguit la Supercopa d’Espanya després d’imposar-se a l’Ademar de Lleó per 30 a 27. És el desè títol consecutiu de la secció i la 24a Supercopa que aconsegueix el Barça.

L’Ademar no afluixa a la primera part

Ha estat el primer partit oficial del Barça aquesta temporada i ha estat una bona mostra que el conjunt blaugrana encara té alguns mecanismes pendents d’encaixar. Carlos Ortega, que disputava el primer partit oficial com a màxim responsable de l’equip d’handbol, ha vist, a la primera part, com l’equip encara té algunes mancances, pròpies a l’inici d’una temporada.

A la primera part, l’Ademar s’ha mostrat superior als blaugrana sobretot pel que fa al domini del joc. Els blaugrana no han pogut, en cap moment, posar-se al davant en el marcador i durant el primer temps han anat a remolc del conjunt entrenat per Manolo Cadenas.

L’Ademar, a la primera part i gràcies a l’encert de Gonzalo Pérez Arce, ha aconseguit obrir un forat de 4 gols (9-13), però l’altre Gonzalo Pérez, de Vargas, ha estat clau perquè la diferència no fos més alta abans del descans. A la mitja part s’ha arribat amb un 13 a 15 desfavorable a l’equip d’Ortega.

Gonzalo Pérez de Vargas, clau a la final
@FCBhandbol

La remuntada dels d’Ortega i el títol, a la segona part

El Barça ha necessitat 38 minuts per posar-se al davant en el marcador. Ha estat al minut 8 de la segona part, quan els blaugrana han començat a manar amb el 17 a 16, amb un gol d‘Àngel Fernández. I, un cop més, les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas han estat clau perquè el Barça pogués obrir forat en el marcador (24-20). Les intervencions del porter i els gols de Dica Mem i Ali Zein han permès als blaugrana acabar la final amb un triomf per 30 a 27.

El Barça, amb l’estrena de Gonzalo Pérez de Vargas com a capità, ha acabat aixecant la Supercopa, la desena de consecutiva i la 24a del palmarès de la secció blaugrana. Carlos Ortega té ara una setmana per acabar d’afinar les peces. Dissabte, 11 de setembre, els blaugrana debuten contra el Logronyo – La Rioja a la Lliga Asobal.

Tota l’actualitat del Barça d’handbol

La mala notícia de la final ha estat la lesió de Timothey N’Guessan. El jugador estarà 4 mesos de baixa per un trencament fibrilar al bessó interior de la cama dreta.