La temporada passada de la Guineueta va ser increïble per al club de Nou Barris. L’ascens aconseguit en un final de bogeria contra el Tona va permetre als de Luis Gallego pujar per primer cop a Tercera. Un somni que volen allargar com més millor i que començarà contra la Grama diumenge 5 de setembre a les 12.30 h.

Canvis, però la mateixa base

Luis Gallego encetarà la cinquena temporada al capdavant de la Guineueta. El tècnic ha renovat el gruix de la plantilla, però ha fitxat jugadors amb experiència com el davanter Óscar Muñoz o el central Fran Fuentes per acabar de perfilar un equip que haurà de fer del Municipal de la Guineueta un fortí. Gallego, doncs, seguirà buscant un equip amb transicions ràpides i generant perill a pilota aturada.

La importància del factor local

Per a qualsevol equip, els partits jugats com a local són importants, però per a la Guine encara més. Els números de Luis Gallego al Municipal de la Guineueta són espectaculars. En quatre temporades només ha perdut sis partits com a local, tres d’ells en el primer any. Així doncs, només ha perdut un partit per temporada en les tres últimes. A més a més, les dimensions del camp i l’afició, amb el Comando Guineueta al capdavant, faran que els equips hagin de suar per emportar-se els punts.