El Sant Andreu ha perdut al Narcís Sala davant la Fundació Esportiva Grama per 0 a 1. Els andreuencs, per tant, continuen en dinàmica negativa i encadenen el setè partit sense guanyar. L’únic gol del partit l’ha marcat Roger Peris a la primera part.

Roger Peris avança la Grama

El Sant Andreu, amb diverses baixes —Ferrón, Poves, Kuku, Víctor i Noguera per sanció—, ha sortit intens i Baquero als cinc minuts ha xutat a les mans de Guiseris. Però ha estat la Grama la que s’ha avançat en el marcador. Roger Peris ha marcat el 0 a 1 en el minut 23. Els andreuencs han intentat reaccionar, però els ha costat molt trobar el camí cap a la porteria. Les centrades laterals no han trobat rematador dins l’àrea. De fet, ha estat Arnau qui ha evitat amb una bona intervenció el segon dels de Santa Coloma, després d’un xut d’Adil. El partit ha arribat al descans amb males sensacions per als quadribarrats.

Sense reacció

El Sant Andreu ha sortit amb la intenció d’empatar i la primera ocasió ha estat per a Llamas a la sortida d’un córner, però la seva rematada l’ha aturat Guiseris. I el partit encara se’ls ha complicat més als andreuencs quan en el minut 62 ha estat expulsat Yaya Sidibe. L’àrbitre ha considerat que ha donat un cop de colze. A partir d’aquí el matx s’ha enrarit i hi ha hagut molta tensió al terreny de joc. Això ha fet que que es generessin poques ocasions de gol. Una de les més clares ha arribat en el minut 89 quan Carroza a la sortida d’un córner ha estat a punt d’empatar. De totes maneres l’empat no ha arribat i el Sant Andreu continua en dinàmica negativa.