El Guineueta ha caigut per la mínima al camp del Granollers. L’1 a 0 de Padilla, ex de la Guine, ha estat suficient perquè els de Luis Gallego se n’anessin del Vallès sense cap punt al sarró. A més a més, el Granollers avança els de Nou Barris a la classificació.

Padilla castiga la Guine

El partit ha començat molt igualat. Tot i que semblava que el Guineueta tenia la possessió de la pilota, als de Gallego els ha costat arribar a la porteria local. El Granollers, per la seva part, ha estat molt més efectiu que els seus rivals i durant els primers vint minuts de joc han pogut generar dues ocasions perilloses. Fins al minut 33, però, no ha arribat el gol. Padilla, amb una pentinada amb el cap, ha aconseguit que una pilota entrés a la porteria visitant. A les acaballes de la primera meitat, el matx s’ha aturat uns minuts per una baralla. Els nervis i la tensió han augmentat al camp i a la graderia, i, com a resultat, Obispo ha vist la vermella directa en una decisió molt discutida perquè la Guine defensa que ha estat una agressió mútua.

Més difícil amb nou

El partit s’ha reiniciat amb més tranquil·litat i amb el Granollers fent força a la porteria visitant. Els de Gallego, han continuat buscant el gol davant d’un equip que no estava disposat a perdre l’avantatge. Així doncs, el joc s’ha vist interromput en nombroses ocasions per les faltes generades d’una banda i de l’altra. Els locals han continuat tenint ocasions, sense encert però. La primera perillosa del Guineueta no ha arribat fins ben entrat el minut 75, obra de Sergio que ha anat a les mans del porter. Al mateix minut, Granero ha vist la doble targeta groga i els visitants s’han quedat amb nou homes al camp. Als últims minuts els de Nou Barris han sabut fer pressió a la porteria local però no han tingut ni l’efectivitat ni l’encert de la seva part. Finalment, el partit ha acabat 1 a 0 i això ensorra els de Gallego encara més a la zona de descens.