El clàssic de filials acaba en 2 a 2 en un partit en què no s’ha decidit fins a l’afegit gràcies al gol de Jordi Escobar. Matheus havia retallat distàncies després que Latasa avancés els blancs per 0 gols a 2. L’empat final ha desfermat la bogeria a un Johan Cruyff que ha viscut una nit per no oblidar. Tot i això, amb aquest empat, el gol avarage és favorable al conjunt blanc, ja que l’anada el resultat va ser 0 a 0.

Latasa estrena el marcador

Sergi Barjuan ha pogut comptar amb jugadors que estan en dinàmica del primer equip com Jutglà, Abde o Balde i tots tres han estat titulars. Un cop la pilota ha començat a rodolar al Johan Cruyff en un partit en què les ganes d’emportar-se els tres punts estaven més vives que mai per intentar trencar la mala dinàmica del filial blaugrana, que només ha sumat cinc punts dels últims 24. Només començar l’enfrontament el tècnic blaugrana s’ha vist obligat a fer el primer canvi després que Balde hagi marxat mig coix per una dura entrada. Comas l’ha substituit. El Barça B ha fet una bona gestió de la primera part i ha tingut més possessió de la pilota. Els blaugrana han estat els primers a provar-ho amb un xut des de fora de l’àrea de Kays Ruiz i amb una rematada a boca de gol de Jutglà que no ha agafat porteria. El filial blanc, com tantes vegades el primer equip del Madrid no ha necessitat gaire per fer mal. Primer xut a porta i primer gol. Una errada en el refús de Comas l’ha aprofitada Latasa per enviar la pilota a l’escaire. Massa càsting per a un Barça que ho intentava de totes les maneres possibles. Matheus ha enviat la pilota al travesser i després ho ha provat de falta directa, però l’encert i el marcador era pel Madrid Castella.

Matheus ho apropa i Escobar ho culmina

Només iniciar-se la segona part, al minut 48, Latasa ha estat protagonista de nou gràcies. El davanter blanc ha aprofitat una centrada de Dotor des de la banda que Tenas no ha calculat prou bé i ha rematat amb el cap per posar el 0 a 2 en el marcador. Una nova arribada i un nou gol en contra. El Barça B no ha paït prou bé el cop i ha trigat a apropar-se a l’àrea contrària amb perill. Això sí, quan ho ha fet ha estat per fer mal. Primer amb una rematada de Jutglà i, poc després, per fer un autèntic golàs. Al minut 68, Matheus ha clavat una rosca a l’escaire que ha fet aixecar tot el Johan Cruyff. La diana ha canviat la dinàmica i el filial blaugrana ha recuperat les sensacions de la primera part. El partit s’ha convertit en un atac-i-gol del Barça que encara s’ha accentuat més quan Pablo Ramón ha vist la segona groga al minut 86. El Madrid Castella ha jugat bé les seves cartes i a punt ha estat d’aconseguir el premi gros, però Jordi Escobar, a l’afegit ha fet el 2 a 2 i ha deixat un punt a les butxaques blaugrana.